ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Tηλέφωνο Επικοινωνίας    +30.6908270341  Εmail     info@annadimou.com

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ενσυναίσθηση, εκπαιδευτική επάρκεια κι αγάπη για τη δουλειά της χαρακτηρίζουνε την Ψυχολόγο Άννα Δήμου. Διαπιστώνοντας τα παραπάνω απ’ την πρώτη κιόλας συνάντησή μας είχα την άνεση να εκφράσω ό,τι με απασχολούσε, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσω τον κύκλο των συνεδριών μας σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με αυτό που περίμενα νιώθοντας πιο αισιόδοξος και δυνατός να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου. Με βοήθησε να ξαναθυμηθώ τα δυνατά μου σημεία και ν’ αποδεχτώ χωρίς ενοχές λάθη κι αδυναμίες θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής μου (ψυχοσωματική υγεία-καριέρα/χρήμα-διαπροσωπικές σχέσεις). Η αστείρευτη διάθεσή της για διά βίου μάθηση, εξέλιξη και προσφορά θεωρώ πως την καθιστούν σπάνια και πολύτιμη επιστήμονα αλλά και συνάνθρωπό μας.

Θοδωρής


“Δεν ημουν ποτέ αντιθετη με την ψυχοθεραπεία, παρ’ όλα αυτά δεν ένιωθα και εντελώς άνετα στην ιδέα. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Άννα, αυτό ξεπεράστηκε αυτόματα. Πλέον, η θεραπεία είναι κομμάτι της ζωής μου, της καθημερινότητάς μου. Εκείνη, εντοπίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω, μου έδειξε τον δρόμο -μέσα από χρήσιμες συμβουλές- ώστε να κάνω την καθημερινότητά μου απλούστερη, ευκολότερη,ομορφότερη. Διαβάζοντας προς το τέλος της θεραπείας μου, το βιβλίο που μου είχε συστήσει από τις πρώτες μας κιόλας συνεδρίες, απόρησα ΓΙΑΤΙ δε το είχα κάνει νωρίτερα… Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λένε όμως! Τότε, ανατρέχοντας ταυτόχρονα σε κάθε μας συζήτηση, συνειδητοποίησα πως ο χρόνος μου μαζί της υπήρξε θησαυρός… Νιώθω την ανάγκη να την ευχαριστήσω που με έκανε να νιώσω απολύτως ασφαλής και κυριολεκτικά, να ξαναβρώ τον εαυτό μου και το χαμόγελό μου!”

Ράνια


Η Άννα είναι μια ήρεμη δύναμη  που σε κάνει να νιώσεις αμεσότητα από την πρώτη στιγμή και να της μιλήσεις.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι καταρτισμένη και επαγγελματίας.

 

Ελίζα

“Δύο χρόνια πρίν παρακολουθούσα το πρώτο μου μάθημα Συβουλευτικής Ψυχολογίας σε μία αίθουσα γεμάτη με μελλοντικούς θεραπευτές στο Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ. Άνθρωποι από διάφορες γωνιές του πλανήτη – Άγγλοι, Κινέζοι, Ινδοί, Γάλλοι, Έλληνες – Άνάμεσά τους ήταν η Άννα, Ένας γλυκός άνθρωπος με πηγαία καλοσύνη αλλα και αυθορμητισμό που την έκανε να μην φοβάται να υπερασπιστεί την αποψή της ακόμη κι αν οι άλλοι διαφωνούσαν με αυτή. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που μου έκαναν αμέσως εντύπωση στην Άννα.
Άνθρωπος με ολοκληρωμένη προσωπικότητα η Άννα ξέρει να αντιμετωπίζει την αυτάρκεια με ταπείνωση, τη στέρηση με αξιοπρέπεια, τον πόνο με εγκαρτέρηση και την χαρά με σύνεση.
Οι σπουδές μου στην Αγγλία ήταν μεν ένα ευχάριστο αλλα πολλές φορές θυελλώδες ταξίδι. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά ώστε να καταφέρω να συνδυάσω την προσωπική μου ζωή με το απαιτητικό πρόγραμμα των σπουδών μου.Κανείς ποτέ δεν πέτυχε πολλά χωρίς την συμβολή των άλλων.
Η Άννα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνοδοιπόρους μου σ΄αυτό μου το ταξίδι. Τα λόγια της ήταν πάντα ειλικρινή και εύστοχα. Πρόθυμη να ακούσει με αφοσίωση τα προβλήματα, τις ανησυχίες των άλλων ξέρει να είναι δίπλα στον άλλον χωρίς να κρίνει. Το ταλέντο της να δημιουργεί μία φιλική, αποδεκτή , μη επικριτική ατμόσφαιρα με βοηθάει ακόμα και σήμερα που μας χωρίζουν κάμποσα χιλιόμετρα να αισθάνομαι ασφαλής να μοιραστώ μαζί της τους προβληματισμούς μου ή να εκφράσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου, κάθε φορά που θέλω να βρω μια διέξοδο, να ξεφορτωθώ ένα βάρος ή να δω με μια νέα ματιά σε κάποιο ζήτημα.”

Βίκυ

“Όταν πρωτοπήγα στην Άννα, ένιωσα πολύ οικεία και άνετα. Η αμεσότητά της και το ότι δεν είχε συγκεκριμένες προσδοκίες του τι έπρεπε να πώ και πως έπρεπε να είμαι όταν βρισκόμασταν, με έκανε να νιώσω ασφαλής. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την βοήθειά της και την υποστήριξή της όταν ήμουν στα πολύ δύσκολα,Νομίζω, δεν θα τα κατάφερνα μόνη μου. Έκανα αλλαγές στη ζωή μου, που επεδίωκα και δεν μπορούσα να κάνω. Θα πρότεινα σε όλους όσους μπορούν και θέλουν να δοκιμάσουν την συμβουλευτική, να το κάνουν.”

Νικολέττα

“Από την αρχή της γνωριμίας μου με την Άννα ένιωσα αμέσως την επικοινωνιακή χημεία που είχαμε. Είναι εγκάρδια, γνήσια , συναισθάνεται τα ζητήματα του άλλου και ανταποκρίνεται με την ανάλογη ευαισθησία.”

Lisa

“Έχω κάνει τρεις μήνες ψυχοθεραπεία με την Άννα και έχω δεί μεγάλη βελτίωση. Με στήριξε πολύ σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πραγματικά την ευχαριστώ και εκτιμώ ιδιαιτέρως την βοήθειά της”

Θανάσης

“Η Άννα δεν είναι μόνο μία πολύ καλή ακροάτρια αλλά επίσης και μία εξαίρετη συνομιλήτρια με επικοινωνιακές δεξιότητες. Παρέχει το κατάλληλο κίνητρο για να αναρωτηθεί και να αμφισβητήσει ο συμβουλευόμενός της τις ήδη υπάρχουσες πεποιθήσεις του, ανακαλύπτοντας έτσι τον αληθινό εαυτό του. Η αυθεντικότητά της κάνει τους άλλους να ανοιχτούν και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους. Με την οξυδέρκεια που την διακρίνει χρησιμοποιεί την προσέγγιση που αρμόζει σε κάθε περίπτωση.”

Pascale D

“Είναι πάντα χαρά μου να συνεργάζομαι με την Άννα ως επόπτριά της. Μέσα απο τις συζητήσεις μας για την δουλειά με τους πελάτες της δημιουργείται το πλαίσιο, για να αναπτύξει την αυτογνωσία της και να λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας. Κατά την διάρκεια των συνεδριών μας είναι δεκτική σε όλα τα σχόλια και παρατηρήσεις και πάντα επιδιώκει να φέρεται υπεύθυνα πάνω στην δουλειά της, αξιολογώντας το έργο της. Έτσι, διατηρεί τα ασφαλή όρια που χρειάζονται για να προφυλάξει την ίδια και τους συμβουλευομένους της.
Επιδεικνύει ένα υψηλό επίπεδο δέσμευσης με υφιστάμενη προσοχή που αναλογεί στην τήρηση του απορρήτου του πελάτη και τηρεί έναν ισχυρό κώδικα δεοντολογίας και πρακτικής.
Η ευγενική της φύση είναι τέτοια που την κάνει να δείχνει πάντα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συνομιλητή της , να μην κρίνει και να αντιμετωπίζει με την κατάλληλη ευαισθησία, ακόμη, και τα πιο λεπτά ζητήματα,
Η Άννα είναι ένα υπεύθυνο, σκεπτόμενο άτομο και μία αφοσιωμένη σύμβουλος. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις ικανότητες και τις δεξιότητες της στο να δουλέψει επιτυχώς με τους πελάτες”

Stephanie Jeans MA, BA (HDE), Dip Psychotherapist & Clinical Supervisor

©Copyright 2015 Ψυχοσύνθεση-Άννα Δήμου  | All Rights Reserved

ChatClick here to chat!+
Skip to toolbar